ADANA / ÇUKUROVA - Kabasakal Şehit Selçuk Beki Ortaokulu

Kabasakal Şehit Selçuk Beki Ortaokulu

Kabasakal Mahallesi Çukurova/ADANA
Vizyon
Biz, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın ancak kendi bireylerince sağlanabileceğine, bu nedenle de insan için gösterilecek en iyi çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Biz, kendini çok rahat ifade edebilen, çevre bilinci olan, araştırmacı, insan haklarına saygılı, evrensel düşünceye sahip bireyler yetiştiren ve yaşam boyunca öğrencinin ruh sağlığını korumaya öncelik veren bir eğitim kurumuyuz.
Misyon
Öğrencilerin ; - Bilgili ve becerili olan, - Ulusal ve evrensel değerleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, çağın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan, - Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, laik ve demokratik laik düzenini benimseyen, - Kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir
Başarılar
2011 Yılı TKY Ekip alanında ilçe üçüncüsü il beşincisidir.Ayrıca çeşitli sportif ve kültürel alanlarda derecelerimiz bulunmaktadır.Anadolu liselerine her yıl düzenli olarak öğrencilerimiz sınavları kazanarak gitmektedir.
Düzenli olarak otobüs ve dolmuş vardır.
Servis var.
Kabasakal Köyü/Kabasakal Mahallesi